Skriveni dragulj Katalonije

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora.
Čarteri agencije Big Blue redovno će do ovog bisera Mediterana leteti celo leto. Prvi let zakazan je za 22.juni.
Za svoje klijente agencija Big Blue rezervisala je sobe u 20 pažljivo biranih objekata kategorisanih u rasponu od dve do pet zvezdica.

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije.
Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope. Blizina prestonice Katalonije-Barselone je takođe prednost ove obale koja se ponosi primamljiivm hotelskim zdanjima za miran ali i aktivan odmor. Za svoje klijente agencija Big Blue rezervisala je sobe u 20 pažljivo biranih objekata kategorisanih u rasponu od dve do pet zvezdica.
Čarteri agencije Big blu redovno će do ovog bisera Mediterana leteti celo leto. Prvi let zakazan je za 22.juni. Najatraktivnije letovalište je Ljoret de Mar. Reč je o gradu u kome život ne prestaje 24 sata. Novo u ponudi za leto 2019. je Kalelja, turistička prestonica Maresme, obale s predivnom peščanom plažom dugom dva kilometra u čijem zaleđu je zelenilo s tipično mediteranskom florom. Turistički je ukras Katalonije smešten između Sant Pol de Mara i Pineda de Mara.
Iz mase fakultativnih izleta izdvajamo jedan: posetu gradiću Figueres u kome će te upoznati lik i delo Salvadora Dalija, jednog od najvećih slikara u istoriji ove umetnosti.