Tri mora na raskršću tri kontineta

Direktan let od Beograda do Herakliona, odnosno ostrva nestvarne lepote i zanimljivih ljudi, samo je jedna od prednosti koju agencija Big Blue daruje svojim klijentma.

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos.

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate  zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji  ga  jednom posete.

Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. U ponudi agncije Big Blue su brojni hoteli različitih kategorija ali i s komforom koji može da zadovolji zahteve gostiju različitih senzibiliteta.

Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…