Social Network

   AVIO KARTE ZA CEO SVET

  Dođite da letimo zajedno. Agencija Big Blue, jedan od vodećih turoperatora u Srbiji i regionu, na pragu je da preuzme lidersku poziciju i u segmentu rezervacije odnosno prodaje avio-karata. Školovan kadar sa neophodnim licencama za rad po svetskim standardima, osposobljen je da isprati bilo koji zahtev i da u svakom trenutku, za pojedinačno ili grupno putovanje, pruži uslugu koja će zadovoljiti zahteve i najprobirljivije klijentele.


  Zahvaljujući, između ostalog, maksimalno brzoj i profesionalnoj usluzi, kao i efikasnoj nabavci avio-karata za sve svetske destinacija po najpovoljnijim tarifama uz simboličnu proviziju, s Agencijom Big Blue je u proteklih 10 godina putovalo više od pola miliona putnika.


  Naši sve brojniji klijenti, jednako kao i partneri širom sveta (Lufthansa, Air France, KLM, Emirates, British airways…), očigledno je, odavno su prepoznali naglašeno znanje, veštinu i sposobnost zaposlenih na našem avio-šalteru. Upravo na tom temelju širićemo i ubuduće svoju poslovnu filozofiju s kadrovima i profesionalcima sposobnim da u svakom trenutku ispune vašu želju i da vam kroz rezervaciju i prodaju avio-karata omoguće da najbrže stignete do željene destinacije. Pružanjem usluge na ovaj način namerni smo ne samo da se izborimo za poziciju vašeg partnera od poverenja već i da stvorimo lojalnu klijentelu koja bi se iz sezone u sezonu brojno uvećavala.


  Ono što nas čini posebno zadovoljnim jeste činjenica da u ovom trenutku imamo, s naglašenim međusobnim uvažavanjem, uspešan odnos ne samo sa najvećim srpskim avio-prevoznikom već i sa najpoznatijim avio-kompanijama sveta.

  Ne zaboravite: na našem avio-šalteru vaše karte možete rezervisati/kupiti telefonskim pozivom, popunjavanjem online formulara, uz pomoć online pretraživača ili lično u našim poslovnicama. Hvala na poverenju...

  Korisnički servis:
  Beograd - 011/41 41 411
  Novi Sad - 021/31 00 000
  avio@bigblue.rs